PUBLICITAT

Torna l'esport de l'oval i Ramírez s'examina a l'Europeu de 100 km

  • Els 2 dies de trial d'Encamp, el Vila d'Encamp de tir amb arc i la Rolex Cup de golf, altres atractius d'avui
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els Isards amb els nens de l'escola, abans del duel amb Sèrbia al febrer. Foto: TONY LARA

Mes de setembre i els esports comencen a farcir l'agenda dels caps de setmana. Avui Iván Ramírez corre els 100 km de l'Europeu i a Andorra torna l'esport de l'oval amb els Isards al trofeu Big Tom, a Encamp s'estrena els 2 dies de trial i l'Internacional de tir amb arc, a Soldeu hi ha la Rolex Cup de golf i en bàsquet la canalla s'activa amb el Trofeu Joan Alay.

Mentre Daegu acull les proves més mediàtiques del món atlètic a Holanda hi ha avui els campionats d'Europa de llarga distància amb l'andorrà Iván Ramírez inscrit en la prova dels 100 km. El corredor encampadà del Cajalón aragonès té com a objectiu rebaixar el millor registre personal, actualment de 8h 49s. Ramírez arriba en un gran estat de forma i no descarta apropar-se a les 7h 30min.

Els 2 dies d'Encamp viurà una primera edició amb la originalitat de combinar trams de muntanya i urbans en una competició amb 35 quilòmetres a completar cada dia i tres nivells de dificultat.

El motor no serà l'únic atractiu a Encamp. El club TAE organitza l'Internacional de la parròquia amb més de 30 inscrits de Catalunya i Andorra en una competició en la modalitat de tir olímpic Round 900. El camp de futbol de Prada de Moles serà l'epicentre d'aquest torneig.

El camp de Soldeu ja està homologat per la Federació Espanyola per acollir competicions oficials i avui s'estrena amb la Rolex Cup, un torneig invitacional en la modalitat stableford que comptarà amb jugadors espanyols i del Principat. Un primer pas per consolidar el camp de golf més alt d'Europa.

Aquest cap de setmana es viurà la 8a edició del torneig infantil Joan Alay, un any més amb un cartell de luxe. El River jugarà la fase prèvia amb el Manresa i el Joventut. L'altre grup el formen Barça, Lleida i l'Hospitalet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT