PUBLICITAT

La manca de pressupost tomba una de les promeses electorals

  • Camp reconeix que no es doblarà la partida econòmica a Turisme, tot i que s'augmentarà
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Francesc Camp durant una entrevista recent. Foto: TONY LARA

el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va respondre ahir a les crítiques rebudes dimarts pel part del grup socialdemòcrata. El secretari d'organització del partit, Marc Cornella, va demanar al Govern que mantingués la promesa electoral de doblar el pressupost per a Turisme. Camp va reconèixer que aquesta promesa, fruit de la campanya de DA per accedir al Govern, no es podrà complir. El motiu, la falta de pressupost i «el context econòmic», va justificar Camp.

El ministre de Turisme i Medi Ambient va exposar que no és tant important la quantitat econòmica destinada com a on posar-la. En aquest sentit, va criticar que durant l'anterior Govern es fessin inversions «que no han funcionat». Malgrat que no va voler entrar al detall, sí que va parlar de certes «campanyes, volum d'assistència a fires i patrocinis». Ara el ministeri, i partint d'un pressupost «auster», segons va definir Camp, està analitzant de què desprendre's cara l'any vinent i quines noves vies d'inversió obrir.

Malgrat que una de les principals promeses electorals de DA no veurà la llum, almenys de moment, el que sí que va assegurar el ministre de Turisme és que la partida destinada a potenciar la captació de turistes «augmentarà» respecte a anys anteriors. Amb tot, «el que farem és invertir millor», va manifestar.

cap campanya durant l'estiu / Durant la roda de premsa del passat dimarts, Cornella va criticar que aquest estiu no s'hagi desenvolupat cap campanya publicitària per atraure visitants. A més, va lamentar que la constitució del Consell d'Administració d'Andorra Turisme es fes a mitjans d'agost, sense marge de maniobra per actuar a temps i salvar la temporada estival.

Els socialdemòcrates parteixen de les pròpies paraules del Govern d'aquests dies, que ha assegurat que l'estiu no ha esta l'esperat per al comerç i per al turisme, a més d'augurar que la situació no millorarà a curt termini.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT