PUBLICITAT

Ferrer: «Es pagaran les nòmines sense cap dilació»

  • Josep Vila va parlar per «la pressió dels mitjans i la rumorologia»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, desprès d'una reunió de cònsols el passat mes de juny. Foto: ÀLEX LARA

La cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, va informar el dimecres passat que la corporació podrà fer front al pagament de les nòmines del mes de setembre «sense cap dilació». Mitjançant un comunicat de premsa, va informar que la bona gestió del Departament de Finances permetrà tenir liquiditat, i va demanar disculpes per «l'alarmisme que s'ha produït entre el personal del Comú», afegint que «les declaracions que s'han fet públiques per part d'alguns membres de la corporació no obeïen a cap acord formalment adoptat per part del Comú».

El passat dissabte 3 de setembre el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, va fer declaracions en el sentit que el Comú hauria de retardar cinc dies el pagament de les nòmines dels treballadors per manca de liquiditat. Dimecres passat, però, la cònsol major, Rosa Ferrer, va enviar un comunicat de premsa informant que aquest retard no es produirà.

Segons la cònsol major, les declaracions que van fer «alguns membres de la corporació no obeïen a cap deliberació ni acord formalment adoptat per part del Comú», i va demanar disculpes per l'alarmisme que s'ha produït. Tot i així, va assegurar en declaracions a l'ANA que, segons li havia comunicat el mateix cònsol menor, Josep Vila, la pressió dels mitjans i la rumorologia que començava a haver-hi van ser els factors pels quals va decidir fer aquestes declaracions.

ELS COMPTES DEL COMÚ / Ferrer va afirmar que, verificada la situació de tresoreria, el Comú pagarà la nòmina dels treballadors en la data habitual, és a dir, el dilluns 26 de setembre. D'altra banda, va reconèixer que al mes de juny la direcció de Finances va advertir que «si no es produïa un esforç de contenció durant els mesos d'estiu, ens podíem trobar amb dificultats de tresoreria per fer front a la nòmina del mes de setembre». Va atribuir a la bona gestió i la professionalitat del Departament de Finances i la col·laboració en la contenció de la despesa, el fet que es pugui fer front a les nòmines sense cap dilació. A més, la cònsol va explicar que el cobrament de l'impost de la taxa de vehicles i l'ITP del trimestre van servir per poder tenir liquiditat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT