PUBLICITAT

Cage, la peça que faltava

  • El River tanca la plantilla 2011-2012 amb el pivot de l'ADT que Peñarroya considera «exemplar»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El nord-americà Eddie Cage, en un partit de la temporada passada amb l'ADT Tarragona a casa contra el Knet Rioja. Foto: ANDRÉS ANTÚNEZ

Eddie Cage és la peça que li faltava al River per tancar la plantilla que afrontarà la temporada 2011-2012 en la LEB Plata. És, precisament, un jugador que compleix a la perfecció amb el perfil que volia Joan Peñarroya. Nord-americà de naixement, Cage té 32 anys, medeix 2,03 metres i arriba provinent de l'ADT Tarragona, club amb el qual va fer un promig de 11,9 punts per partit en la fase regular i 11,3 en el play-off d'ascens.

L'entrenador del conjunt andorrà es va mostrar ahir encantat amb aquesta última incorporació, que va arribar dimecres al Principat. «Reuneix totes les característiques que buscàvem: coneix la categoria i té una trajectòria important amb equips de la part alta», va explicar. I és que el nou pivot del River ha jugat des del 2007 a la LEB Plata en equips com el Muro balear, el Basket Navarra i el Tíjola d'Almeria –a més de l'ADT–, on va coincidir amb Pablo Sánchez i Fede Bavosi. Tots dos van parlar meravelles d'aquest jugador a Peñarroya, el qual no va dubtar a dir: «Té unes referències com a professsional excel·lents». I va prosseguir: «per la seva manera de jugar és una amenaça per als rivals en el tir exterior perquè cada any que passa llença millor i en la pintura és molt complert. És un jugador sòlid que ens aportarà equilibri i experiència, tant per edat com pels anys que fa que juga en aquesta categoria».

Sens dubte es tracta d'un jugador d'equip que s'afegeix a un vestidor ple de cares noves: el citat Bavosi, l'austríac Maresch –que ja és a Andorra–, Flis, Wright, Edu Jiménez i Isma Torres.

LA LLIGA CATALANA COMENÇA EL 27 / D'latra banda la Federació Catalana de Bàsquet ja ha fet públics els horaris dels partits de la Lliga Catalana.

El River jugarà el primer partit el 27 de setembre al poliesportiu d'Andorra (21.00 hores) davant el Regal Barça B; el segon enfrontament, el Barça B-Prat Joventut, serà el 30 d'aquest mes i el 2 d'octubre Prat -River a Barcelona (12.30 hores).

Amb totes les dates de la temporada ja –per fi– definides Joan Peñarroya podrà comptar a partir d'avui amb tots els efectius del vestidor per realitzar el primer entrenament amb la plantilla al complert, tot i que la pretemporada va començar el passat dilluns.

Ahir, però, l'equip va planificar –aprofitant que era la diada de Meritxell– una excursió al pic del Casamanya, com una activitat més que ha servit per solidificar la unió del vestidor i per ajudar als nous jugadors a integrar-se en el vestidor i conèixer una mica el país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT