PUBLICITAT

El vent obliga a posposar la prova de K1 femenina dels Mundials per a avui

  • La primera mànega es va disputar però s'haurà de repetir i Garcia, discreta
EL PERIÒDIC
BRATISLAVA

Periodic
Garcia a punt de creuar una porta als Mundials de la Seu, l'any passat. Foto: AGUSTÍ CUCURULLS

El vent està sent el gran protagonista en els Campionats del Món d'eslàlom que s'estan disputant aquesta setmana a Bratislava. Dimecres s'havia de disputar la prova de K1 femenina en la qual hi ha l'andorrana Montse Garcia i de fet es va disputar la primera mànega, però la organització no ha volgut que comptés i avui a partir de les 8.30 hores, si les condicions meteorològiques ho permeten, totes dues mànegues de nou amb les gairebé 70 participants que hi havien inscrites després que ahir també s'hagués de suspendre pel mateix motiu.

«ESTIC UNA MICA LENTA» / El fort vent va dificultar molt la competició el dimecres fins el punt de que la primera mànega no va comptar i s'haurà de repetir demà. De tota manera va servir per treure conclusions de com està ara mateix la canoista andorrana. Ella mateix va reconèixer que està lluny del seu millor nivell. «M'he notat una mica lenta», va dir com a autocrítica. «De totes maneres crec que el circuit l'he fet correctament. Crec que haig de millorar en algunes portes, en les quals he perdut massa temps», va dir.

DUES PENALITZACIONS / En la baixada que va fer Garcia va rebre una penalització de 50 segons amb la qual no va estar gens d'acord: «El meu cap d'equip ha anar a demanar explicacions i l'han dit que jo estava bé al lloc però que el vent m'ha desplaçat una mica quan jo passava per una porta i per tant no l'he superada del tot per dins...». Poc després la van sancionar amb dos segons més, penalització que l'andorrana va veure «correcta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT