PUBLICITAT

Koldo: «Hem tingut ocasions per no perdre»

  • La derrota a Macedònia torna a deixar sensacions agredolces: jugar millor que mai, perdre com sempre
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La derrota de la selecció a Macedònia el passat dimecres de nou va deixar sensacions agredolces. El combinat que dirigeix Koldo Álvarez va fer un dels millors partits d'aquesta fase de classificació però caure per un ajustat 1-0 i es va veure identificat amb una de les frases més conegudes en el món del futbol: aquell hem jugat millor que mai, però hem perdut com sempre.

Per això Koldo va indicar que a l'acabament del matx el vestidor tricolor es debatia entre dues sensacions: «Per una banda vam tenir la tranquil·litat d'haver fet una bona feina però després no deixes de tenir la sensació del ‘hem estat a punt'. Sempre apareix el ‘hem estat a punt' però queden dos partits d'aquest Preeuropeu i qui sap, quan menys t'ho esperes arriba el premi. Treballant com ho estem fent estem més a prop d'aconseguir un bon resultat».

El cert és que aquesta vegada Andorra no va ser víctima de les seves errades en defensa, sinó en atac. «En defensa en estat molt bé, concentrats, amb ordre, però en atac hem de polir coses». Entre elles la punteria, ja que segons el seleccionador en els darrers deu minuts –amb 1-0– podia haver succeït qualsevol cosa: «El partit estava obert i els dos teníem opcions de marcar però ens va faltar una mica més de sort».

La clau, per a ell, va estar en dues jugades: «Al minut 65 robem una pilota i Vales acaba rematant de cap fora per molt poc amb 0-0. I la del final, al minut 93, amb un tir que també podia haver entrat».

Precisament Vales serà baixa per al acumulació de targetes contra Irlanda el 7 d'octubre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT