PUBLICITAT

Espanya i l'OMT cooperaran en l'estratègia de turisme del país

  • Els dos països i l'organització acorden l'intercanvi de bases de dades i eines d'anàlisi
EL PERIÒDIC
MADRID

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va explicar que l'estratègia turística d'Andorra per als pròxims tres anys podrà comptar amb el know how d'Espanya i de l'OMT, que ahir van oferir la seva col·laboració a Madrid amb la trobada dels representants andorrans a l'hora de facilitar tant bases de dades com diferents eines per a l'anàlisi i la interpretació de l'evolució i tendència del sector turístic mundial.

El ministre de Turisme va estar acompanyat pel director de Turisme, Sergi Nadal, i del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, en les diferents sessions de treball amb representants del Govern espanyol i de l' Organització Mundial del Turisme (OMT), celebrades ahir a la capital espanyola.

Per la tarda, la reunió va ser amb el secretari general de Turisme d'Espanya, Joan Mesquida, per tractar com a principal tema la reactivació del memoràndum d'entesa signat l'any 2006 entre els dos Governs en matèria de cooperació en l'àmbit turístic. En aquest sentit, entre els projectes en què tots dos països treballaran conjuntament de manera prioritària i dels quals Andorra es podrà beneficiar hi ha els vinculats a Segittur, Turespaña, l'Institut d'Estudis Turístics o l'Institut de Qualitat Turística espanyol. Abans d'això, al migdia, la trobada va ser amb el secretari general de l'OMT, Taleb Rifai, amb qui es va parlar d'accions en els àmbits dels sistemes d'informació i els mecanismes d'anàlisi i les bases de dades de l'organització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT