PUBLICITAT

La llei d'ordenació de professions de la salut, prioritat del nou CASB

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rodríguez amb els membres del Consell Assessor abans de començar la reunió, ahir. Foto: SFG

El Consell Assessor de Salut i Benestar (CASB) va dur a terme ahir la seva reunió constitutiva. L'organisme ja s'ha marcat les línies prioritàries a treballar fins al maig de l'any vinent. Entre elles hi figuren l'elaboració d'una llei d'ordenació de professions de la salut, per definir millor la cartera de serveis i la distribució dels recursos sanitaris.

Dins d'aquestes línies de treball també hi destaquen l'establiment dels indicadors de salut, activitat i qualitat, la implementació del DMP (documentació mèdica personal), la llei del medicament o l'actualització de la nomenclatura de la CASS.

La reunió va estar constituïda pel president del CASB, Lluís Burgués. Margarida Coll com a secretària, Jordi Aleix, Ester Fenoll, Jesús Jiménez i Anna Nerin. També va assistir-hi la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez.

L'organisme ha de vetllar per «clarificar i ajustar el rol dels diferents actors i les seves responsabilitats», així com «garantir les millors condicions d'eficiència i qualitat en l'atenció al ciutadà», va informar el ministeri a través d'un comunicat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT