PUBLICITAT

Esports no donarà a l'Hotels Plaza els 50.000z que reclama

  • Al·lega que l'antic Govern li va pagar aquesta xifra al 2010 com una «aportació puntual»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El gerent de l'Hotels Plaza, Emili Puig, pensatiu en una roda de premsa. Foto: TONY LARA

El Ministeri d'Esports no donarà a l'Hotels Plaza Andorra els 50.000 euros que reclama el club des del juny passat corresponent a la subvenció anual del 2011, segons li ha fet saber a través d'una carta, especificant que l'antic Govern li va pagar l'any passat aquesta mateixa xifra especificant que va ser «en concepte d'aportació puntual».

El cert és que l'Hotels Plaza ha rebut amb una enorme indignació la resposta de l'Executiu i ha sol·licitat una reunió d'urgència amb Toni Martí per intentar resoldre una situació que comença a ser preocupant. El fet és que l'entitat tricolor –que no vol fer declaracions fins que no es trobi amb el cap de Govern, vista la importància de la notícia– considera que aquests 50.000 euros l'ha cobrat els dos darrers anys, des de que va pujar de la Nacional A. Durant les campanyes 2008-2009 i 2009-2010 el FC Andorra manté que va tenir 367.000 euros de pressupost incloent els diners procedents de l'Executiu i que en la 2010-2011 n'ha percebut 317.000. Considera que li falten 50.000 euros que preveien en el pressupost i que està provocant retard en el pagament de les nòmines fins al punt que encara es deuen sous als jugadors i els cos tècnic.

Per contra el departament d'Esports actual sosté que l'Andorra només va rebre un ajut així l'any passat i no durant els dos últims; i davant la crisi econòmica ha decidit no tornar a donar-li aquesta partida que consideren extra. Aquest rotatiu va contactar amb el secretari d'Esports, Jordi Cerqueda, el qual igual que el club no va voler fer declaracions al respecte en aquest cas per ordre de la cúpula del Govern.

PREOCUPACIÓ AL VESTIDOR / Aquesta notícia ha estat rebuda amb preocupació pel vestidor de l'Hotels Plaza quan falten menys de dues setmanes perquè comenci la lliga. El problema és seriós perquè no quadren els números, es deuen mensualitats i de cara a la campanya 2011-2012 encara es preveu una reducció de prop del 25% en la subvenció procedent de l'Executiu que ha influit alhora de fitxar –han marxat alguns com Paulinho per tenir una fitxa molt alta i s'han fitxat desconeguts– i que sumats a aquests 50.000 euros pot acabar sent la sentència de mort d'un club que en els darrers dos anys s'ha classificat per als play-off d'ascens a l'antiga Divisió d'Honor espanyola, ara Primera Divisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT