La sub-17 no té cap opció davant Espanya a l'Europeu

• L'equip de Marc Martín cau també en el segon partit de la lligueta (6-1)
GINEBRA

Andorra no va tenir cap opció de treure un resultat positiu davant la gran favorita, Espanya, en el segon partit de la lligueta del Campionat d'Europa sub-17 que s'està disputant a Ginebra (Suïssa). De nou l'equip que dirigeix Marc Martín va perdre, aquesta vegada per 6-1 tot i que la derrota era el més normal.

El partit va ser un monòleg espanyol durant la primera part. Andorra es va tancar en la seva àrea en busca dels contraatacs tot i que cada vegada que robava la pilota la pressió del rival se li feia asfixiant i habitualment acabava perdent la bola i havia de tornar a arreplegar-se. Vist el panorama el gol d'Espanya era qüestió de temps i va arribar en el minut 6, obra del golejador Roger Presas, i dos després Cèsar Carballeira va fer el segon.

Llorenç Miquel era l'únic que havia creat un mínim de perill i en el minut 12, en la segona ocasió amb cara i ulls que va tenir, va sorprendre amb un tir creuat que es va colar per l'escaire i que significava el 2-1.

Espanya es va veure amenaçada en el marcador i va tornar a augmentar les revolucions. Només li quedaven tres minuts per arribar al quart d'hora que dura cada part en aquesta categoria però va ser temps suficient perquè Burgaya donés certa tranquil·litat a Espanya de cara a la segona part en marcar el 3-1.

Quan Joan Farnes va fer el quart al minut 18 Espanya va baixar la intensitat, el seu seleccionador va donar minuts als menys habituals i va permetre a Andorra practicar un joc més ofensiu. Tot i així Roger Presas va fer dos gols més.