PUBLICITAT

El Comú d'Encamp triplica l'oferta d'hores esportives

  • La parròquia es plantejarà ampliar horaris de l'Àrea de Jovent si hi ha moltes demandes
LAIA F. MAROT
ENCAMP

Periodic
Helena Lanza, Elisabet Pirot, Manel Sánchez i Verònica Canals. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Aquest any l'empresa encampadana Àreaesport col·laborarà amb el Comú en totes les activitats dirigides, artístiques i de fitness per adults. Manel Sánchez, cap del departament de Joventut i Esportsd'Encamp, va explicar ahir que és un «bon moment per unir esforços i sinergies, i d'aquesta manera fer un sal qualitatiu, millorant el servei i triplicant les hores setmanals».

El departament de Joventut i Esports i el departament de Cultura d'Encamp van presentar ahir les activitats per a la nova temporada 2011/2012 que començaran a mitjans de setembre. Es tracta d'un programa ja consolidat en el qual es calcula que hi participaran entre 2000 i 2300 persones. Tal i com va explicar la consellera de Joventut i Esports Elisabet Pirot, totes les propostes estan pensades per arribar a petits i grans, aportant els mitjans necessaris per mantenir la tendència creixent d'inscrits.

ACTIVITATS /Com a novetat d'aquest any destaquen els Jocs Lúdics, una proposta amena i divertida de certes activitats aquàtiques per als joves. Les arts marcials tornen a ser una de les activitats amb més oferta: karate, kung-fu, judo o taekwondo, «ja que a Encamp es practiquen molt i tenen molta demanda». No manca tampoc el tir amb arc ni la natació per a nens amb discapacitats, que ja fa un parell d'anys que es porta a terme amb èxit. Sánchez va confirmar que es mantenen les activitats per a la gent gran, com les aquàtiques.

Al Pas de la Casa seguirà en funcionament l'escola de natació, que compta amb més de 200 inscrits, i les classes d'arts marcials. Com a novetat, aquest any també hi haurà classe els diumenges a petició dels propis inscrits.

Pel que fa a les propostes artístiques, la cap del departament de Cultura, Helena Laza, va comentat que es mantenen les mateixes nou activitats de l'any passat, amb la de jazz fusió com a pionera.

HORARIS/ L'Àrea de Jovent és el servei que s'encarrega d'anar a buscar els nenes a l'escola, portar-los a les activitats i estar amb ells fins que els recullen els pares. Aquest servei compta amb més de 200 nens inscrits i acaba a les 20:30h. Pel que fa a la possible influència de la nova Llei d'horaris comercials en la demanda de més hores del servei per part dels pares, Pirot va comentar que no poden assegurar que no hi haurà aquesta demanda, i va afegir que si ho sol·liciten molts nens, «podem mirar d'ampliar horaris».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT