PUBLICITAT

El River inicia el treball d'un curs amb la il·lusió de l'ascens a l'horitzó

  • Maresch, que arribarà en els pròxims dies, única absència el primer dia de la pretemporada
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del River realitzen estiraments en l'inici de la sessió de la tarda, ahir al poliesportiu d'Andorra. Foto: TONY LARA

Comença un nou curs per al River. Sense dir-ho en veu alta, però amb la il·lusió de l'ascens a la LEB Or a l'horitzó que la temporada passada no es va aconseguir per dos tirs lliures. Equip amb qualitat hi ha.

Un 5 de setembre no és una data usual per arrencar però els retards continus de la Federació Espanyola de Bàsquet alhora de fer públic el calendari han provocat estirar les vacances fins el novè mes de l'any. L'equip de Joan Peñarroya va iniciar ahir els entrenaments de la pretemporada amb dues sessions i amb l'equip al complert, tret de l'austríac Maresch que va poder veure en acció per acabar fitxant-lo el tècnic del conjunt andorrà a l'Europeu sub-20 i que s'incorporarà a la disciplina del River en els pròxims dies, a més del capità Dani Marin, absent només al matí per motius laborals.

UN MES I MIG PER ENDAVANT / Peñarroya ja té pràcticament planificada la feina del pròxim mes i mig fins el 14 d'octubre, dia que l'equip debuta en la lliga a la pista del CB Prat Joventut en la segona jornada i després de tenir descans en la primera. Abans –segurament dues setmanes, com és usual cada any– hi haurà la Lliga Catalana per començar a agafar ritme de competició en partits oficials i ara, per començar, la pallissa física després de les vacances: «És el que toca», va assenyalar l'entrenador. Molt estirament, molt córrer i molta suor per posar-se a to durant més d'una setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT