PUBLICITAT

Vinyes també destaca en terra amb un segon lloc a Cervera

EL PERIÒDIC
CERVERA

Periodic
Mercader i Vinyes, al podi. Foto: EL PERIÒDIC

Joan Vinyes (Subaru Impreza) no té rival en la categoria 2RM de l'Espanyol d'asfalt però també destaca sobre terra tot i que fa dues temporades que no competeix en aquesta superfície. Així ho va demostrar el cap de setmana passat al ral·li Ciutat de Cervera, puntuable per al Campionat d'Espanya i la Copa Catalunya, en el qual el pilot andorrà va aconseguir la segona posició només superat en 22 segons per Nani Roma després d'un inici espectacular amb el millor temps en la primera especial.

De la seva banda Amàlia Vinyes (VW Golf) va ser la 28a i 7a en el grup N en una carrera que va començar amb els dubtes de conduir un cotxe nou per a ella però que va acabar amb temps propers als dels millors d'aquesta categoria.

A nivell de competició catalana Lluís Bigordà (Peugeot 107) no va acabar gens satisfet amb el seu resultat: una sisena posició en la classificació del Volant RACC Trofeu Galp Energia-MAVISA 2011, en la primera prova que es disputa sobre terra d'aquest calendari.

Per últim Josep Maria Membrado (Mitsubishi Lancer Evo X N) va assolir un sorpenent tercer lloc del podi en la Copa Catalunya després de dues temporades sens córrer en terra i un quart lloc en l'scratch. Només Roma, Joan Vinyes i Triviño van poder amb ell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT