PUBLICITAT

Font inscriu el seu nom en el 40è Ral·li d'Andorra

  • De la Casa trenca el canvi i penalitza de forma que queda fora de la lluita
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Ferran Font, amb el seu Seat Ibiza Kit Car, a Ordino Foto: TONY LARA

Ferran Font i Miquel Amblàs (Seat Ibiza Kit Car) han entrat en la història del Ral·li d'Andorra en imposar-se a la 40a edició. A la competició hi han participat 61 vehicles (28 en velocitat i 33 en regularitat), entre els quals hi era el principal favorit, Gerard De la Casa, que amb tot va trencar el canvi del seu Seat Córdoba WRC i, tot i ser reparada l'avaria, va ser penalitzat amb mitja hora, el que va suposar el seu adéu a poder assolir la cinquena victòria a aquesta fita de l'automobilisme andorrà.

La sortida de la cursa es donava a última hora de la tarda del dissabte per Josep March, el primer guanyador d'aquest ral·li al 1970, a més d'haver-ho estat també en altres tres edicions, únic pilot juntament amb Gerard De la Casa amb quatre victòries absolutes. Ordino es vestia de gala un any més per a l'ocasió, amb l'automobilisme protagonista en tots els racons de la parròquia.

S'esperava un gran pols entre els dos grans rivals, De la Casa i Font, però l'avaria del primer ho va impedir. Font aconseguia un excel·lent començament finalitzant el primer dia amb 48,3s sobre Àlex Bercianos (Seat León Cupra-R) i gairebé dos minuts sobre Ferran Pujol (Ford Fiesta R2). L'etapa diürna disputada el diumenge transcorria aproximadament igual que la del dissabte, tret que Bercianos tenia problemes amb la direcció assistida des de l'inici i havia d'abandonar després del segon tram, la qual cosa Pujol aprofitava per col·locar-se a la segona plaça de la classificació. Font va marcar sempre els millors temps.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT