El rodatge continua amb una clara derrota per 1-5 contra el Martorell

• El gol inicial de Cabinho no serveix de res i els catalans aprofiten la seva pegada i les errades locals
R. M. S.

A l'esquerre, els jugadors del Hotels Plaza Andorra celebren el primer gol de l'equip, obra de Cabinho; a la galeria, una acció del matx d'ahir Foto: TONY LARA

El futbol sala andorrà segueix el seu camí, aliè a la manca de presència de públic a la graderia, sense pensar si això afecta o no a l'equip, que es prepara per afrontar una Segona Divisió espanyola en què ningú no sap si podrà lluitar per l'ascens, si ho farà per la permanència o si, fins i tot, patirà per mantenir-se. És tot una incògnita tan gran com saber si el Poliesportiu donarà algun dia una bona imatge, més enllà d'una cita de play-off, com ja va passar la temporada passada. El que de moment hi ha és un Hotels Plaza Andorra que camina per la senda de la preparació. Ahir va tenir de rival en un nou amistós al Martorell, equip que el va posar a prova amb una intensitat que l'equip de Xavier De la Rosa –ahir absent– necessita, però amb derrota contundent: 1-5. Avui a les 18.00, nova cita amb un amistós, en aquest cas el Sicoris Lleida.z.

Cabinho, que no perd l'olfacte golejador amb el pas dels anys, segueix sent un referent al pivot, i ahir en menys de dos minuts ja havia marcat. Tampoc no va ser un partit de l'altre món, i com a prova el gol insuls que va marcar el Martorell per empatar. Això sí, la intensitat amb que es va viure l'enfrontament entre les dues banquetes va ser digna de partit de prestigi, encara que en cap cas resposta per part d'una graderia on hi havia, sumades una a una, no més de cinquanta persones.

La primera part va acabar amb empat a un, i en la represa el Martorell volia més. L'Hotels Plaza no deixava fer, fins que una errada monumental de Llamas va propiciar l'1-2: va treure de banda al punt de penal propi, on hi era un rival que només va haver de superar amb calma Aitor. Llavors l'Andorra va voler l'empat, però no només no va arribar, sinó que un txitxarro escandalós a peu canviat, a l'escaire, imparable per a Aitor, va posar l'1-3 per als catalans a vuit minuts del final. Però hi va haver més: el quart va arribar dos minuts més tard en una errada de tensió en defensa a treta de banda, i això trastocava ja de totes totes els plans andorrans. Un 1-4 ja pesava, però encara els tricolors lluitaven perquè, entre altres coses, aquí ningú no té assegurat el seu lloc en forma de minuts. Així que la insistència va continuar, però es va pagar cara, perquè en una d'aquelles en què Paulinho feia de jugador, un contratac, aturat en primera instància com tants altres, va acabar amb jugada estàtica i de nou meteòric gol a l'escaire. 1-5 que deixava tancat el duel.

Destacar les bones formes de Carlinhos, però també les del porter Paulinho, la qualitat de Llamas i els detalls de Junior. De la resta, encara falta molt per veure, perquè el bloc està verd, cosa que, per altra part, és normal. Això sí, només resten dues setmanes per a la Lliga.