PUBLICITAT

La sub-21 aguanta Armènia fins el minut 85

  • Els andorrans recuperen l'orgull i donen una imatge positiva al Comunal
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gilbert Sánchez es llença a terra per impedir l'avanç de Karapetyan Foto: TONY LARA

Quarta derrota per a la sub-21 en la fase de classificació per l'Eurocopa de la categoria, però quarta derrota que no hauria d'haver d'arribat. La selecció va tirar d'orgull per mantenir el matx a zero durant 85 minuts, el temps que va trigar Poghosyan en desfer tot el treball. Ahir hi va haver una altra imatge del combinat que entrena Justo Ruiz. «La sensació és que som competitius», va dir el seleccionador.

De la primera part cal destacar la consistència andorrana i la capacitat per poder fins i tot marcar, amb algunes ocasions de Samir i Vall, que tot i això no van aprofitar. Els homes de Justo Ruiz, alliçonats després de les últimes derrotes, sabien perfectament el que havien de fer per aturar la creació i l'atac armeni. Amb tot, els joves jugadors d'Armènia tampoc no era res de l'altre món, o almenys no va donar mostres de ser extremadament superior als locals.

La segona part va ser diferent per l'habitual davallada física andorrana. Armènia, però, es posava nerviosa i lluitava per buscar un gol que Andorra impedia. La millor ocasió va ser de Poghosyan en el 71, quan va marxar de la seva marca i només Oliva, sortint, el va aturar. Andorra es mantenia amb internades de Samir o Pousa i amb algun llançament llunyà, però el gol armeni va arribar: Poghosyan, en el 85, va deixar en res tot el treball andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT