PUBLICITAT

Ral·li d'Andorra i presentació de l'Hotels Plaza Andorra

  • El FC Andorra juga un amistós a Aixovall contra el Principat
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

RAL·LI: El 40è aniversari, amb De la Casa favorit

La 40a edició del Ral·li d'Andorra és inevitable que doni espectacle. Està fet, pensat i dirigit per això, perquè hi ha molt nivell i perquè hi ha un favorit amb un bòlid que fa por. L'andorrà Gerard De la Casa, el veterà, el clàssic, el mite que porta quatre victòries i està en disposició de sumar la cinquena i així fer rècord, sortirà amb un Seat Córdoba WRC que té totes les de guanyar. Amb tot, tindrà rivals dels que sempre estan al davant, entre ells Àlex Bercianos, que conduirà un León Cupra, i un Ferran Font que no falla a una cita d'aquest nivell i es presenta amb un Ibiza Kit Car amb moltes coses a dir.

De trams, tots espectaculars. Els clàssics són els de la Rabassa i el Coll d'Ordino, en aquest cas avui en sentit cap a Canillo i demà al contrari cap a Ordino, i la novetat d'Anyós cap a Beixalís. Sorpreses per a tots, amb un tram de tarda i nit per avui, i demà de matí.

 

FUTBOL SALA: L'Hotels Plaza es presenta oficialment

Avui es dia de presentació per a l'Hotels Plaza Andorra de futbol sala, que entra de ple en una pretemporada en què, amb tota la plantilla tancada, ha de confeccionar un bloc competitiu per a la temporada que l'espera a la Segona Divisió espanyola. L'Hotels rep avui a partir de les 18.30 al Martorell, conjunt que posarà a prova la qualitat tècnica, tàctica i física dels jugadors que dirigeix Xavier De la Rosa. Cal recordar que abans del partit hi haurà la presentació oficial de cada jugador, els tretze homes que estan cridats a lluitar, primer per mantenir la categoria, segons el que assumeix el cos tècnic, i segon si és possible a un play-off d'ascens a Primera que els hi donaria molta vida. Els tretze homes de De la Rosa són Aitor, Paulinho, Jona, Soty, Ricciotti, Nacho Llamas, Toni, Diego, Júnior, Carlinhos, Cabinho, Yuki i Emil.

 

FUTBOL: L'Andorra i el Principat, en joc

Els partits amistosos de futbol continuen perquè la pretemporada ha de ser intensa. Es tracta d'un altre enfrontament per al FC Andorra, que juga a partir de les 20.00 al camp d'Aixovall contra el CE Principat de la Primera Divisió andorrana. La qüestió està en seguir amb el rodatge, però a més el tècnic Richard Imbernón ha de prendre una decisió per saber què fa amb el gran nombre de jugadors que té al primer equip. De moment en són 22, i la idea és rebaixar aquesta xifra perquè a l'hora d'entrenar pot ser un problema. Després del matx d'avui al vespre s'analitzarà la situació a fons.

 

DIUMENGE; La crono de Sorteny tancarà el Nacional

El Campionat d'Andorra de ciclisme contrarellotge tanca avui amb la disputa de la tercera prova del calendari, la pujada d'Ordino a Sorteny (12km). Serà a partir de les 11.00 quan sortiran els corredors (les inscripcions, de 9.30 a 10.30 al centre d'Ordino). Entre els favorits hi haurà dos exprofessionals. Per una part, Sergi Escobar, excorredor de l'Illes balears i especialista en pista. L'altre, Airan Fernández, subcampió d'Espanya de ruta en 2009. Paraules majors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT