PUBLICITAT

Junior: «Vull tornar la confiança dipositada en mi»

  • El jove ala ja entrena amb l'Hotels Plaza, a dues setmanes de l'inici de lliga
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Junior, ahir amb la samarreta de l'Hotels Plaza Andorra Foto: TONY LARA

L'Hotels Plaza Andorra va presentar ahir l'última incorporació que completa els 13 jugadors que afronten la temporada 2011-2012. Es tracta de Junior Alonso Frias, conegut com Junior, un ala jove de només 20 anys que arriba cedit per una temporada pel Fisiomedia Manacor de Primera Divisió. «Vull tornar la confiança dipositada en mi per part del club», va dir ahir durant la presentació.

Junior va arribar la nit de dimecres al Principat i ahir al matí ja va tenir el primer contacte amb el seu nou equip. «M'han acollit molt bé i he vist que hi ha molt bon ambient, que fins i tot hi ha jugadors que són amics entre ells, i això em sembla molt positiu», va comentar el jugador manacorí. «Vinc amb moltes ganes, amb molta il·lusió», hi va afegir.

Preguntat per quina és la imatge que té de l'equip on hi serà aquesta temporada, Junior va manifestar que l'Andorra «sempre ha estat un equip molt competitiu i sempre està lluitant per l'ascens». L'ala assumeix que en les seves qualitats no està «ser un golejador», però sí que marca «algun golet de quan en quan». «Sóc un jugador que em defineixo com molt competitiu i amb ganes de lluitar», va afirmar, tot i que va destacar del seu joc «l'u contra u», i que és «molt agressiu». Així mateix, considera que el seu paper és important en defensa, on treballa «amb molta intensitat i deixant-ho tot a la pista».

Junior va disputar la primera part de la temporada passada al Melilla, on va ser cedit pel Manacor, tot i que una sèrie de lesions i baixes en l'equip balear a meitat de campanya el van fer tornar a casa seva. A Melilla, però, l'experiència va ser dura, «perquè l'equip va començar malament i hi va haver molt mal ambient en el vestidor, amb el tècnic i el president». Ja amb el Fisiomedia va ser a la segona meitat de temporada.

ELS TRETZE JUGADORS / Amb l'arribada de Junior, l'Hotels Plaza Andorra suma 13 jugadors a les ordres de Xavi De la Rosa. Dos porters: Paulinho i Aitor Rubio; els ala Jonathan, Nacho Llamas, Toni González, Diego Heredia, Junior i Yuki Yamashita; els ala tanca Marian Sotarca ‘Soty' i Ricciotti, els tanca Carlinhos i Emil Raducu ‘Emil', i com a pivot Cabinho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT