PUBLICITAT

Lucas marxa de l'Hotels Plaza i Junior arriba cedit del Fisiomedia

  • El brasiler torna al seu país perquè enyora la família, segons va comunicar al tècnic De la Rosa i al club
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Junior, amb la samarreta del Fisiomedia Manacor B Foto: EL PERIÒDIC

Moviments a l'Hotels Plaza Andorra de futbol sala. Aquesta setmana el club ha rebut una nova alta, mitjançant cessió, i ha patit una baixa, la de Lucas Tadeu. El brasiler deixa el Principat perquè troba a faltar la seva família, i torna a Brasil, mentre que la cessió que tanca el conjunt andorrà és la del jove ala Junior Alonso Frías, provinent del Fisiomedia Manacor de Primera Divisió, tot i que formava part de l'equip filial, ja que té 20 anys.

Lucas Tadeu es va posar en contacte aquesta setmana amb l'entrenador Xavier De la Rosa i amb la directiva del club per abandonar l'entitat el més aviat possible. La distància amb la seva família se li feia insuportable, i el jugador va decidir finalment arribar a un acord amb el club per tancar la seva vinculació. Així, ni tan sols va percebre la primera nòmina. En aquest sentit, el tècnic De la Rosa es va mostrar resignat a la decisió del jugador, tot atenent a la situació actual del futbol sala, que passa per moments de crisi econòmica en què no hi ha diners suficients per mantenir a jugadors que pel mateix preu poden jugar al seu país d'origen.

Però aquesta sortida arriba acompanyada d'una nova arribada. Es tracta de Junior Alonso Frías, un jove ala de 20 anys nascut a Son Macia (Balears) de caire ofensiu, dretà i amb poca presència en el primer equip del Fisiomedia Manacor de Primera Divisió, tot i que sempre dins de la disciplina del club amb el filial. Ara bé, fa dues temporades va ser a la Divisió de Plata amb la samarreta del Melilla FS, i aquella temporada 2010-2011 va ser l'única allunyat del seu club d'origen, el Manacor, on ha disputat tant la competició de Primera Nacional A com de Plata i Honor. Ahir mateix el director gerent del club andorrà, Emili Puig, viatjava a Madrid per tramitar aquesta nova alta.

CEDIT PER UN ANY AMB FITXA DEL FILIAL / Junior Alonso Frias arriba al Principat cedit per una temporada, però s'incorpora a l'Hotels Plaza amb fitxa del filial, tot i que forma part del nodrit grup de joves jugadors que Xavier De la Rosa podrà anar agafant al llarg de la temporada, com ara el japonès Yuki, Toni González o Diego Heredia.

NOMÉS CINC DE L'ANY PASSAT / L'Hotels Plaza Andorra ha fet un canvi radical respecte a la temporada passada. Dels noms de la campanya 2010-2011 només queden cinc jugadors. Els que mantenen el lloc són el porter Aitor Rubio i els jugadors Carlinhos, Cabinho, Jona i Nacho Llamas. La resta són nous i molt joves. Emil, Soty i Ricciotti formen el que queda de la columna vertebral de l'equip de De la Rosa, però després tot és joventut.

OBJECTIU: «MANTENIR LA CATEGORIA» / Amb aquest panorama, la primera opció amb que treballa el cos tècnic és «mantenir la categoria» a la Segona Divisió. Així ho manifesta una i altra vegada De la Rosa, que no amaga la situació d'incertesa que viu el conjunt andorrà per la joventut i les cares noves que té l'equip. Dissabte, presentació oficial al Poliesportiu davant del Martorell, a partir de les 18.30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT