PUBLICITAT

Arrenca el treball per acollir Irlanda a l'Estadi Comunal

  • La selecció segueix amb la preparació a Ordino del partit contra Armènia
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de la selecció, durant l'entrenament al cap d'Ordino Foto: ÀLEX LARA

La UEFA ja ha comunicat el seu veredicte a la federació de la República d'Irlanda, i és ben clar: el partit contra Andorra del 7 d'octubre es disputarà per imperatiu a l'Estadi Comunal, i no a Barcelona com era la pretensió tant dels visitants com dels locals. Així, al Principat ja es treballa per preparar el dispositiu per acollir un número d'aficionats irlandesos molt superior al que hi ha d'aforament expressament per ells.

Des de la federació andorrana ja s'ha informat que la representació irlandesa a les graderies del Comunal serà només d'un 10% de la capacitat de l'estadi. Això és, que si a tot estirat hi caben unes 1.200 persones, entre 200 i 300, i no més, seran d'Irlanda. La previsió per acollir el matx a Barcelona parlava fins i tot d'entre 5.000 i 6.000 espectadors irlandesos, així que el Govern ja va anunciar ahir que la Policia està treballant en aquest sentit per poder establir un dispositiu de seguretat d'acord a les circumstàncies. No es descarta, amb tot, que s'instal·li alguna pantalla gegant per poder seguir les evolucions del partit des de fora de l'estadi. El que es vol evitar, per damunt de tot, són aldarulls provocats pels aficionats arribats de fora del Principat, en un control que implica al cos de la Policia Nacional.

LA SELECCIÓ ENTRENA AL MARGE DE TOT / El combinat nacional segueix la seva preparació del partit contra Armènia de demà al Comunal, lluny de l'enrenou creat pel duel del mes d'octubre contra la República d'Irlanda. Com exemple, la resposta del seleccionador Koldo Álvarez en ser preguntat per aquest tema: «A partir de dimecres». És a dir, es pensa en la República d'Irlanda quan acabi el matx contra Macedònia del dia 6.

Pel que fa a l'equip, durant les sessions d'entrenament només destacar un cop al turmell de Fernando Silva, i uns petits problemes al canell de Cristian Martínez. La resta està en perfectes condicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT