PUBLICITAT

Fanático venç en la seva categoria a l'Internacional Arabequus

  • El cavall disputarà el Campionat d'Espanya el pròxim mes de setembre a Segòvia
EL PERIÒDIC
SANT JOAN DE LES ABADESSES

Periodic
Fanático en plena actuació. A la galeria, el cavall, durant el lliurament de premis Foto: EL PERIÒDIC

El cavall andorrà Fanático continua donant alegries gràcies a la seva qualitat. El passat dissabte 27 d'agost va tenir un nou moment de glòria quan es va celebrar a Sant Joan de les Abadesses (Girona) una nova edició del Campionat Internacional Arabequus 2011. Aquest campionat està dirigit als cavalls àrabs que destaquen fonamentalment pel seu cap i la seva elegància. L'animal andorrà va finalitzar primer de la seva categoria.

El representant del Principat va ser el cavall Fanático, un semental àrab de cinc anys que és propietat de l'Eugassada Vall d'Ordino (situada a la localitat d'Arans). Fanático va obtenir el primer lloc de la seva categoria, que inclou tots els sementals que estan entre els quatre i els sis anys. Però aquesta no va ser l'única bona notícia que va deixar la participació del cavall andorrà, ja que també va sumar la medalla de bronze del campionat general, a més del trofeu que el destaca com una de les millors línies Pure Spanish de la cita gironina, segons informa Gabriela Gabernet.

Amb els bons resultats obtinguts per Fanático en aquesta cita, i sobretot amb les bones impressions que va donar als nombrosos criadors catalans que es van donar cita a Sant Joan de les Abadesses, Fanático donarà un pas endavant en la seva trajectòria de petits èxits. Així, es va concretar que els pròxims 17 i 18 de setembre serà presentat al Campionat Nacional d'Espanya que es durà a terme a la ciutat castellana de Segòvia.

A la prova gironina hi van assistir mes de 50 cavalls vinguts d'arreu del món, de països destacats com ara Bèlgica, els Emirats Àrabs, els Estats Units, França, Espanya i, és clar, Andorra amb Fanático. Aquest cavall és un dels referents de l'equitació del Principat per la seva línia ben cuidada, per la seva noblesa i elegància, que de mica en mica el situen entre les grans figures del panorama hípic espanyol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT