PUBLICITAT

El Cruiser-racer de Lescano acaba 5è a Cartagena a la MedCup

  • L'equip treballa per competir a la darrera prova, al Conde de Godó de Barcelona
EL PERIÒDIC
CARTAGENA

Periodic
El www.cruiser-racer.com i la seva tripulació, a les aigües de Cartagena Foto: EL PERIÒDIC

Marcel Lescano va haver de fer miracles amb el seu cos per poder competir a la MedCup amb el www.cruiser-racer.com de Toni Guiu. L'andorrà va patir un greu accident fa més d'un mes que li va costar un trencament vertebral i problemes amb les costelles flotants, però després d'una recuperació miraculosa i ràpida, va poder ajudar el seu equip a Cartagena, a la que va ser la quarta prova de l'Audi MedCup de vela. Aquí, el www.cruiser-racer.com va ser cinquè i últim a la classificació de la classe S40, però amb uns resultats en temps que fan pensar en positiu tant a l'armador com a la tripulació, entre ells un Lescano que assumeix que s'ha d'anar creixent de mica en mica. Ara les vies de treball es dirigeixen a intentar ser al Conde de Godó de Barcelona, prova que tanca el calendari d'aquesta competició que ha tingut el Mediterrani de base d'operacions.

La competició va ser dura amb un S40 on tothom ho havia de donar tot. Lescano va ser al pal, on menys esforç físic es podia demanar, degut a la seva recuperació de les greus lesions que va patir aquest estiu. En el primer dia de competició, el www.cruiser-racer.com ja va ser cinquè en el que es va demostrar que seria un treball complicat. La remuntada era difícil perquè el nivell era molt alt, i així aquesta va ser la posició que el vaixell de Toni Guiu va mantenir durant tota la regata, a excepció de la tercera prova, en què va ser quart per davant del Patagonia by the Australian.

Així doncs, la cinquena posició final va deixar un bon sabor de boca perquè, segons va manifestar Lescano, «el més important és que les diferències entre nosaltres i la resta eren de segons, i no de minuts». Si haguessin estat distàncies de minuts, «llavors sí que ens plantejaríem que no és el nostre nivell». És per això que el www.cruiser-racer.com mira al futur amb moltes ganes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT