PUBLICITAT

Koldo considera Armènia «el rival més perillós» del grup B

  • Vieira juga més de 20 minuts amb l'Atlético Monzón i entra a la primera llista del tècnic
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, continua treballant de cara al pròxim partit de classificació per a l'Eurocopa 2012. El rival serà Armènia –divendres a les 18.00 a l'Estadi Comunal–, equip que en el partit disputat a Yerevan va vèncer als andorrans per un clar 4-0. En aquest sentit, el tècnic tricolor assumeix que el combinat euroasiàtic és «el rival més perillós» dels cinc que completen el grup B. Pel que fa a l'actualitat del conjunt nacional, Koldo Álvarez va facilitar ahir la primera llista de convocats, de 23 jugadors, on hi és Marcio Vieira, que tot i patir problemes físics –distensió de lligaments a un turmell– el passat cap de setmana va jugar més de 20 minuts amb l'Atlético Monzón i el seleccionador compta amb ell.

Ahir hi va haver entrenament al vespre al camp d'Ordino, on també avui i demà hi haurà sessió preparatòria, abans d'entrenar dijous a l'Estadi Comunal, escenari del matx del divendres.

Armènia arribarà a Andorra després de perdre 3-1 contra Rússia a Sant Petersburg i amb només vuit punts en sis partits, que la situen en quarta posició al grup B. «És la selecció que juga millor i que més perill té; va perdre contra Rússia però va ser un partit de tu a tu», va dir ahir Koldo Álvarez.

Els 23 elegits pel tècnic –seran 18 dijous– són els porters José Antonio Gomes, Josep Rivas i Ivan Perianez, i els jugadors Ilde Lima, Àlex Martínez, Rubio, Somoza, Sonejee, Emili, Bernaus, Ayala, Mejías, Pujol, Vieira, Cristian Martínez, Vales, Iván Lorenzo, Quim Salvat, Marc Garcia, Sergio Moreno, Fernando Silva, Juli Sánchez i Sebas Gómez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT