La sub-21 prepara també el partit de dissabte contra Armènia

ESCALDES-ENGORDANY

El pròxim dissabte la selecció nacional sub-21 disputa el seu quart partit de la classificació per a l'Eurocopa de la categoria. Ho farà a l'Estadi Comunal contra Armènia, que és el líder del grup 3 tot i que només ha disputat un matx, aquest amb victòria contra Montenegro per 4-1.

Els entrenaments segueixen per a una Andorra que suma tres derrotes contundents: contra Gal·les per 0-1, contra Montenegro per 0-5, i contra la República Txeca per 8-0. El seleccionador Justo Ruiz ha donat una primera llista de convocats, formada per tres porters, Oliva, Vinardell i Planes, i els jugadors Orosa, Gonçalves, Molins, Roca, Triquell, Fajardo, Gilbert Sánchez, Moreno, Xavier Vieira, Alves, Pousa, Samir, Ferre, Lopes Leite, Blanco, Luigi San Nicolás, Guevara, Vall, Martins i Marinho. Aquest matx serà l'últim d'Andorra abans d'un llarg descans fins el dia 11 de novembre, quan viatjarà a Montenegro.