PUBLICITAT

El nombre de visitants augmenta lleugerament al juliol

  • L'afluència de turistes va a l'alça respecte al mes anterior, mentre els excursionistes es mantenen estables
29082011_turistes
Vista de l'Avinguda Carlemany plena de turistes. Foto: ARXIU ANA
El mes de juliol han entrat al país 822.041 visitants, el que es tradueix en una tendència mensual del 0,2%, i una tendència anyal que continua en el -0,6%. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d'Estadística, que ha assenyalat que aquest mes de juliol destaca la tendència mensual positiva tant del nombre de turistes, d’un 2,4%, com d’excursionistes, d’un 0,2%. En tendència anual el nombre de turistes se situa en taxes positives, d’un 14,4%, mentre que la del nombre d’excursionistes encara es manté negativa, d’un -2,2%.
El mes de juliol han entrat al país un total de 822.041 visitants, dels quals 674.021 (82%) són excursionistes mentre que 148.020 són turistes (18%). Això representa una tendència mensual positiva del nombre de visitants durant el mes de juliol del 0,2% respecte al mes anterior, gràcies a la tendència mensual a l’alça del nombre de turistes i el manteniment dels excursionistes. La tendència anual dels visitants, però, continua negativa, del -0,6%, a causa del descens del nombre d’excursionistes, -2,2%, i malgrat la tendència positiva dels turistes, 14,4%. Per nacionalitats, els visitants espanyols continuen amb tendències negatives contràriament a les xifres positives dels visitants francesos.

Estadística assenyala que el mes de juliol s'han registrat 148.020 turistes, el que situa la tendència del nombre de turistes a l’alça, amb un 2,4%, amb una tendència anyal respecte al mateix mes de l’any passat sd'un 14,4%. Per nacionalitats, destaquen els turistes espanyols que presenten una tendència mensual de l'1,6% i una anyal del 3,2%; i els turistes francesos i els d’altres nacionalitats tenen una tendència mensual negativa mentre que situen la tendència anual en valors positius.
  • L'afluència de turistes ha anat a l'alça respecte al mes anterior, mentre els excursionistes es mantenen estables

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT