PUBLICITAT

La contenció econòmica arriba a l'aparcament del Prat del Riu

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
L'estat actual de les obres de l'aparcament. Foto: ANA / M.T.

Les obres de l'aparcament vertical del Prat del Riu de Canillo es troben en la seva recta final i podrien estar enllestides a finals d'any. El que queda per decidir és en què consistiran els acabats de la plaça, una decisió que es prendrà el mes de setembre. Inicialment s'havia estudiat construir un gran hivernacle però finalment s'optarà per fer uns acabats més econòmics, adaptats a la situació econòmica actual.

El conseller d'Obres i Urbanisme, Salvador Brillas, va explicar a l'ANA que la intenció és que els acabats no suposin cap sobrecost, i per tant, s'està intentant incloure aquests treballs dins de l'import de la segona fase. En qualsevol cas, el cost de l'aparcament no superarà el llindar dels 6 milions d'euros, que és el compromís que s'ha fixat la Corporació. De moment, entre la primera i la segona fase, el cost ascendeix a 5,3 milions d'euros.

Tot i que en un primer moment es va fer un avantprojecte que incloïa un pati d'hivern dins un gran hivernacle de vidre a la part superior de l'aparcament, finalment aquest equipament s'haurà d'adaptar perquè el seu cost es redueixi. Brillas va informar que a la plaça, d'uns 1.900 metres quadrats, s'està estudiant la possibilitat d'ubicar-hi una zona de jocs infantils.

Actualment, encara s'ha d'aixecar l'estructura d'una part de la zona que correspon a la segona fase, i es calcula que tota l'estructura de l'aparcament estigui enllestida a l'octubre. Paral·lelament, el mes vinent s'iniciaran els treballs d'instal·lacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT