PUBLICITAT

Primer duel de l'Hotels Plaza amb tot l'equip

  • De la Rosa té el primer test amb la plantilla del curs 2011-2012 al complert, davant l'Hospitalet
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

L'Hotels Plaza Andorra afronta avui el primer partit després que el passat dilluns el club donés per tancada la plantilla de futbol sala per a la temporada 2011-2012.

L'equip que dirigeix Xavier de la Rosa es medeix a l'Hospitalet Bellsport, equip del grup 3 de la Segona Divisió B espanyola –una categoria per sota– en un amistós de preparació que començarà a les 17.30 hores al poliesportiu d'Andorra.

El tècnic tricolor disposarà dels tretze jugadors que jugaran al primer equip el pròxim curs: Aitor i Paulinho com a porters i com a jugadors Jona, Ricciotti, Emil, Carlinhos, Nacho Llamas, Lucas, Cabinho, Soty, Yuki i els dos jugadors que tindran fitxa del filial Puigcerdà Toni González i Diego Heredia.

Segons va explicar ahir Cabinho, un dels pesos pesants del vestidor, serà difícil veure un Hotels Plaza ja rodat, després de tres setmanes d'entrenaments: «Continuem entrenant a una gran intensitat i de nou arribarem al partit amb les cames molt carregades», va indicar el pivot internacional amb Andorra.

A més en aquest partit debutaran com a jugadors de l'Andorra Soty, Emil, Ricciotti, Yuki, Toni i Diego tot i que ja havien jugat els amistosos de la setmana passada en concepte de jugadors a prova. «Veig difícil que es vegi el joc que desplegarà l'equip durant la lliga. Hi han moltes incògnites perquè l'equip és no i no és fàcil que ens conjuntem. Aquest és un dels aspectes que més estem treballant en la pretemporada», va dir. «És important jugar partits com aquest per agafar ritme de competició i també per conèixer-nos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT