PUBLICITAT

DA aposta per revisar la despesa abans de tocar el copagament

  • El trasllat de costos a l'usuari es faria «si no hi ha altre remei»
E. O.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La façana de la seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social Foto: EL PERIÒDIC

Demòcrates per Andorra, tal i com ja va anunciar durant la campanya electoral, té la intenció de revisar la despesa sanitària impulsant mesures per evitar el frau i els abusos del sistema per intentar reduir el dèficit de la branca general de la CASS. Malgrat que el grup parlamentari encara no ha començat a analitzar la qüestió, la consellera Sílvia Riva pensa que l'ampliació del copagament podria ser una mesura possible, però «si demostres que no hi ha altra manera» de reduir el dèficit, «si no hi ha altre remei».

En aquest sentit, Riva va considerar ahir que «seria injust» traslladar més cost a l'usuari si abans no s'apliquen d'altres mesures. «No s'entendria l'augments sense fer res més», va manifestar.

DRETS LABORALS / D'altra banda, la consellera de DA va comentar que el grup parlamentari ha començat a treballar per proposar mesures que contribueixen a la defensa dels drets laborals, vist que de la nova llei d'horaris comercials podria desprendre's una afectació a aquests. Riva va insistir, però, que el codi de relacions laborals protegeix els drets dels treballadors, que no poden veure modificada la seva jornada laboral sense un acord o compensacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT