PUBLICITAT

El pressupost del 2012 estarà enllestit a mitjans de setembre

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cínca i el ministre de Turisme i Medi Ambient, aquest dimecres Foto: ANA / N. M.

El ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, va anunciar aquest dimecres que les xifres del pressupost haurien d'estar tancades cap a mitjans de setembre per poder començar a treballar en la redacció de la memòria i del projecte de llei. Cinca va explicar que actualment es troben en la segona ronda d'anàlisis, reunint-se amb els ministres i els directors de cada departament per acabar de tancar les quantitats idònies que s'acostin als límits de dèficit que es van fixar. Segons el ministre cap al dia 15 de setembre es tindran les dades per poder analitzar-les i al llarg de la segona quinzena del mes es redactarà el projecte de llei i la memòria.

Un dels punts que encara no se sap si figurarà en aquest projecte de llei de pressupost és el destinat a la creació d'un sistema integrat d'emergències de l'estil del que va visitar el ministre d'Interior, Marc Vila, a Castella i Lleó. El portaveu del Govern, Jordi Cinca, va informar que per ara s'estan avaluant les opcions i agafant idees de l'exterior per veure si es podrien adaptar, però que encara no s'ha pres cap decisió al respecte.

Per tant, l'entrega es preveu que es farà amb temps ja que el termini per entrar a tràmit parlamentari el projecte de pressupost s'acaba el 31 d'octubre. A partir d'aquí, l'oposició podrà presentar esmenes.

D'altra banda, el portaveu del Govern també va anunciar el nomenament d'Anna Serra com a administradora del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, en substitució de Martí Bayona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT