PUBLICITAT

Gestió privada al Palau de Gel

  • Es vol donar un nou impuls al restaurant i al gimnàs deixant-los a càrrec de dues empreses
selva lópez
canillo

Periodic
Vista del restaurant del Palau de Gel, ahir Foto: àlex lara

En els últims mesos el restaurant i el gimnàs tenien uns ingressos lleugerament inferiors als dels altres serveis del Palau de Gel. Segons paraules del seu director, David Caubet, eren les línies de negoci «més parades». Ja aleshores es va parlar de la necessitat d'una renovació i de la possibilitat de deixar la seva gestió en mans del sector privat.

Amb aquesta qüestió sobre la taula, el consell rector del Palau de Gel es va reunir el passat dimecres per prendre una decisió en relació al restaurant i el gimnàs. Finalment es va decidir encarregar la gestió de la restauració a l'empresa I+D Grup SL, que va presentar una proposta per transformar l'actual restaurant en un de temàtica esportiva. La idea va agradar molt a la direcció del Palau. Caubet va assegurar ahir que la nova empresa aportarà un aire «jove i desenfadat» al local. L'establiment pretén ser un punt de trobada per mirar esdeveniments esportius i la seva oferta de menjars s'adequarà a aquest ús. A més, es vol aprofitar el restaurant per fer-hi presentacions d'esportistes o altres actes relacionats amb el món de l'esport.

Renovació del material

La gestió del gimnàs també anirà a càrrec del sector privat. En aquest cas l'acord s'ha fet amb l'empresa Urban Gym, que renovarà les instal·lacions i el material d'esport, així com les activitats dirigides, que s'ampliaran de 10 fins a 18 de diferents. El consell rector va valorar molt positivament el canvi de gestió, que s'espera que pugui incrementar el nombre d'usuaris i beneficiar tant els residents de Canillo com els turistes. Caubet va explicar que es tracta d'una gestió mixta, ja que el Palau de Gel va arribar a un acord amb les dues empreses per compartir la facturació -- de moment els percentatge no s'han especificat. A més, el Palau de Gel continuarà fent-se càrrec de la resta de serveis, com la piscina o la pista de gel, i de l'administració i l'àrea comercial.

En els propers dies es procedirà a signar els contractes de col·laboració amb les dues empreses, tot i que a hores d'ara «els assumptes més importants ja estan tancats», va apuntar Caubet. El gimnàs preveu entrar en funcionament el proper 1 d'octubre, coincidint amb el període d'inscripcions, mentre que l'obertura del nou restaurant es podria allargar fins a principis de novembre, segons el director del Palau de Gel. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT