PUBLICITAT

Risco, el darrer representant als Mundials de París

  • Jesús i Maria suspèn la visita a Aixovall i obliga Imbernón a modificar el pla d'entrenament
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Risco agafa aire durant un combat als Jocs de Liechtenstein, al juny. Foto: FANJUDO

Amb els equips en plena pretemporada aquest cap de setmana centren l'atenció el Mundial de Judo amb Èric Risco, l'Andorra de futbol amb un amistós a Aixovall, l'Audi Med Cup de vela amb Marcel Lescano i un altre amistós de l'Hotels Plaza, aquest emplaçat per a demà contra l'Hospitalet al Poliesportiu.

 

JUDO: Un rival desconegut per començar

Després de Dani Garcia amb la històrica victòria en els Campionats del Món que s'estan disputant a Paris–el primer andorrà que guanya un combat en la màxima competició– i de Laura Sallés ens queda encara la participació d'Èric Risco en la categoria de més de 100 quilograms, que està programada per a avui.

El lluitador andorrà s'enfrontarà al lluitador de Tunísia Faical Jaballah en la primera eliminatòria, els quarts de final, en una categoria que aplegarà 57 participants.

L'objectiu per a Risco serà el de repetir l'èxit de Garcia i mirar de superar una ronda, tot i que com sempre en aquestes competicions el nivell és màxim. Segons l'entrenador de la Fandjudo Joan Carles Querència: «Risco arriba en un bon estat de forma però no tenim cap referència del rival. No sabem res d'ell, només que va ser campió d'Europa júnior al 2006, per tant ens trobarem un rival jove i amb talent, però no sabem la seva manera de lluitar».

El primer combat es disputarà a partir de les nou del matí i Risco està en la taula D.

 

FUBOL: Preparant la temporada

No fa ni dues setmanes l'Andorra de futbol es va desplaçar amb només 13 efectius a Deltebre per jugar el primer amistós de la pretemporada, davant el Jesús i Maria (derrota per 3-1). Avui s'havien de veure les cares de nou els dos equips, aquesta vegada a Aixovall, però finalment s'ha suspès. Segons va explicar ahir l'entrenador, Richard Imbernón, l'equip tarragoní va al·legar una falta d'efectius per no viatjar.

Imbernón va lamentar que finalment no es pugui disputar aquest matx, ja que el Jesús i Maria és de la mateixa categoria de l'Andorra, i aquests enfrontaments sempre van bé per mesurar-se i «anar acumulant minuts per agafar ritme de competició i fer provatures tàctiques de cara a la Lliga», tal com havia manifestat l'ajudant d'Imbernón, Jordi Pujol. Però el fet que se suspengui el partit no vol dir que l'equip demà no treballi. El tècnic té previst un entrenament «en forma de partit», en el qual s'enfrontaran els jugadors del propi equip.

 

VELA: Lescano, a l'Audi Med Cup amb Guiu

Marcel Lescano va arribar ahir a Cartagena per incorporar-se a l'equip de treball del vaixell cruiser-racer.com que capitaneja Toni Guiu i que és cinquè i últim en la categoria soto 40. Malgrat això l'andorrà no sap si avui competirà perquè està sortint d'una lesió –es va trencar una vèrtebra fa mes i mig– i ha de veure com ha evolucionat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT