PUBLICITAT

Márcio Vieira és dubte per jugar a Macedònia

  • Koldo no podrà comptar amb Manolo Jiménez, lesionat de gravetat, ni amb Andorrà per sanció
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Márcio Vieira (de blau), l'any passat a Armènia Foto: EL PERIÒDIC

Márcio Vieira té problemes en un turmell i és dubte per al pròxim partit del Preeuropeu que Andorra jugarà el 2 de setembre contra Armènia a l'Estadi Comunal.

La possible absència del migcampista tricolor seria un problema per a Koldo Álvarez, amb el qual és titular indiscutible per davant de la defensa i que s'afegiria a les baixes segures de Xavi Andorrà, que ha de complir cicle de targetes, i de Manolo Jiménez, lesionat de gravetat. Tres migcampistes que tenen minuts amb el seleccionador significa que s'haurien de fer redistribucions per tenir una medular eficaç, sobretot en el centre amb Márcio, que amb Koldo acostuma a estar acompanyat per Ayala.

Els serveis mèdics de la Federació Andorrana de Futbol treballen a contracorrent perquè Márcio estigui a punt per aquest partit mentre el seleccionador treballa amb un grup de més de trenta jugadors i dilluns facilitarà la convocatòria definitiva en la qual estarà amb tota probabilitat el jugador del Montsó, amb el qual esperaran a última hora per veure si pot jugar.

ASSAMBLEA DE LA FAF / D'altra banda la FAF va celebrar ahir l'assamblea general del 2011 que no havia finalitzat al tancament d'aquesta edició. El president, Toni Giribet, va avançar que els punts a tocar seran el balanç econòmic de la temporada i atendrem les peticions dels clubs de cara a la pròxima campanya. El que sí va poder avançar el Giribet és que Ordino serà un dels camps en la Lliga 2011-2012: «Si els vestidors estan acabats fins i tot podrem fixar partits abans de l'1 de gener», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT