PUBLICITAT

El Freestyle Contest & Party es trasllada a la Massana

  • La piscina Oxigen 2 serà demà el nou escenari dels salts amb bicicleta
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un participant fa un mortal enrera en l'edició del 2010 a Encamp Foto: ORIOL LLAURADO

El Freestyle Contest & Party es trasllada a la Massana. La primera edició –l'estiu passat– es va fer a Encamp i la segona, que es disputarà demà, es farà a la piscina Oxigen 2 de la parròquia massanenca.

Es tracta d'una competició de salts de bicicleta sobre l'aigua que comptarà amb el suport dels Bike Parks de les dues estacions del Principat: Grandvalira i Vallnord.

L'esdeveniment començarà a les sis de la tarda amb les rondes classificatòries dels riders que hauran d'obtenir una plaça per a la gran final a la nit, culminant la jornada amb una festa electrònica en un water jump que combina esport i oci

Per completar la festa es realitzaran, a més a més, sortejos de premis entre els assistents durant l'esdeveniment. Aquesta competició està oberta tant per a riders amateurs com per a professionals amb experiència en salts acrobàtics amb bicicleta.

A les cinc de la tarda es faran les inscripcions a la mateixa piscina, a les sis els entrenaments, a les set les classificatòries per noies i amateurs, a les vuit les de professionals i a les onze les finals i la festa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT