PUBLICITAT

Andorra Turisme nega que el Big Snow es faci a Sèrbia per manca de suport institucional

  • El Govern expressa la voluntat de mantenir la col·laboració amb els majoristes britànics
  • No es descarta un eventual retorn de l'esdeveniment l'any 2013
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Andorra Turisme, a través d'un comunicat, ha volgut deixar clar que la decisió dels organitzadors del Big Snow Festival de traslladar-se a Sèrbia no és per manca de suport institucional, sinó per l'encariment de l'allotjament i el transport. En aquest sentit, el Govern expressa la voluntat de mantenir la col·laboració amb els majoristes britànics i, concretament amb Thomas Cook, amb qui manté una llarga i fructífera relació, tant pel que fa a un eventual retorn del festival l’any 2013 com amb noves iniciatives que permetin la consolidació del mercat britànic.
El comunicat posa de relleu que Andorra Turisme va rebre la notificació dels promotors de l’esdeveniment musical el passat 20 de juliol a través d’una carta en que s’atribueix a l’encariment del preu dels vols i la reducció del nombre de llits econòmics a la localitat massanenca com a factors que han condicionat el canvi d’ubicació de l’esdeveniment musical. En aquest sentit, en fer-se públic el trasllat del certamen, els mateixos organitzadors es van adreçar a Andorra Turisme a través de correu electrònic per deixar constància que en cap cas es pot vincular la decisió a la falta de suport institucional.

El Govern ha informat que Andorra Turisme i Thomas Cook, operador turístic britànic promotor del Festival, havien mantingut en els darrers mesos contactes informals, però l’empresa en cap moment va presentar una petició formal de col·laboració. De tota manera, el comunicat destaca que Andorra Turisme manté l’interès en continuar donant suport a l’esdeveniment però avaluant amb precisió l’aportació econòmica concreta i el retorn econòmic i publicitari que se’n deriva, una predisposició que ha topat amb factors externs com són l’augment de costos de transport i allotjament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT