PUBLICITAT

Quatre fitxatges de perfil «defensiu» per a l'Hotels Plaza

  • Raducu, Toni, Sotarca i Ricciotti destaquen que aquesta és la seva virtut principal
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Presentació dels nous jugadors de l'Hotels Plaza Andorra, ahir Foto: TONY LARA

Raducu, Toni González, Sotarca i Ricciotti van ser presentats ahir com a nous jugadors de l'Hotels Plaza Andorra. Tots quatre es veuen amb un perfil defensiu i van destacar que aquesta és la seva virtut principal. El tanca Ricciotti, que va venir a prova gràcies a Marfella, l'ajudant de De la Rosa, es va definir de la següent manera: «Tinc molta força física, un tir fort amb la dreta i sóc defensiu». Sobre la seva experiència provant amb l'entitat tricolor va assegurar sentir-se «tranquil» perquè segons va explicar té una experiència acumulada a Itàlia que el fa confiar en què s'adaptarà sense problemes a la Segona Divisió espanyola.

L'ala Toni González, responent a les mateixes qüestions va admetre passar un dies de «bastanta tensió i nervis» mentre ha estat a prova però ara, una vegada fitxat, promet «força en la defensa i sobretot velocitat en el joc al contraatac». Toni havia estat recomanat per Dani Arrufat, antic ajudant de De la Rosa.

Els romanesos només han estat tres dies a prova, poc temps com per explicar les seves sensacions. Raducu, que actua de tanca, va ser clar sobre les seves qualitats: «Soc defensiu, un jugador d'equip». Sotarca, Soty com ja li diuen els companys, es va definir com un jugador tot terreny: «Soc bo en defensa, a nivell tàctic i tinc gol. M'agrada lluitar per guanyar». Tots dos, per cert, es van explicar en una castellà bastant comprensible, tot i que mai han jugat en el futbol sala espanyol i que Andorra només la coneixen de jugar a nivell de seleccions, fa un parell d'anys en l'Europeu disputat a Romania i que han aterrat al Principat gràcies al seu seleccionador, Sito Rivera, que els va proposar de provar a l'Hotels Plaza.

Tots quatre arriben amb unes ganes enormes per debutar en la segona categoria del futbol sala espanyol. Tal i com va assenyalar Raducu: «Encara tenim temps perquè comenci la Lliga. En cada entrenament complim amb el que demana l'entrenador i esperem adaptar-nos ràpid al sistema».

En el cas de Toni, que com Heredia –fora del país, per això ahir no va ser a la presentació– jugarà amb el filial i sempre que De la Rosa ho desitgi amb l'Andorra, va dir que té el repte de guanyar-se «un lloc en aquest equip» i que ho farà «donant el màxim» en els entrenaments i en els partits. Potser no són jugadors de la qualitat dels de l'any passat però el que és inqüestionable és que arriben amb ganes i il·lusió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT