PUBLICITAT

El torneig Rolex serà el primer de caire oficial en el camp de Grandvalira

  • L'estació espera el vist i plau de la Federació Espanyola per a la seva homologació
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El professor alliçona una fotògrada en la roda de premsa d'ahir al camp Foto: GRANDVALIRA

El torneig Rolex que es disputarà el pròxim 10 de setembre serà la primera competició de caire oficial que organitzi el camp de Grandvalira després de tres anys de vida.

Per aconseguir això l'estació andorrana necessita la homologació del camp, que està a punt d'aconseguir. De fet ja ha entregat tota la documentació a la Federació Espanyola i només està a l'espera de que la junta directiva es reuneixi per rebre el vist i plau, que segons la directora del camp de Grandvalira, Patrícia Moya: «És imminent, només falten els tràmits burocràtics».

La homologació delcamp és un pas important per augmentar l'afluència. Això suposarà que els jugadors podran pujar o baixar l'hàndicap en els torneijos que es juguin al camp de Soldeu. A més s'ha de tenir en compte que una instal·lació no homologada perd atractiu per a la gent que juga a golf. «A partir d'ara augmentarem el número de torneijos», va avançar Moya. De fet aquest any només es faran dos: el ja citat Rolex i el torneig Pirineus, el 2 d'octubre. I de cara a l'any vinents'apostarà molt més per la competició.

UN JULIOL FLUIX, UN AGOST MILLOR / Moya va admetre ahir que el mes de juliol ha tingut poca afluència de gent al camp de Soldeu. «El mal temps...», va excusar la directora de la instal·lació. «Ens ha vingut gent de Dinamarca, Bèlgica, Holanda... i ha baixat el client francés. Per al setembre esperem gent del país, que ara està de vacances», va explicar a mida de balanç de l'estiu. El que està clar és que Grandvalira continua buscant fòrmules i modernitzant-se per guanyar-se una fidelització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT