PUBLICITAT

Carmona: «La Copa d'Europa és la il·lusió però l'objectiu, la Lliga»

  • El Barça Alusport es prepara a Encamp per repetir els èxits del curs passat
I. M.
ENCAMP

Periodic
Carmona, Rodríguez i de fons la resta de jugadors del Barça, a Encamp Foto: TONY LARA

El Barça Alusport està fent preparació de pretemporada un estiu més a Encamp després de viure la seva millor temporada de la història. El vigent campió de la Divisió d'Honor espanyola, el campió de la Copa i de la Copa del Rei té ara, segons el seu entrenador, un nou repte i també una obligació: «La Copa d'Europa, que aquest any disputarem per primera vegada, és la gran il·lusió, però l'objectiu és la Lliga», va assegurar ahir Marc Carmona.

Per arribar a aconseguir tot el que s'ha proposat l'equip blaugrana està ara treballant «un 60% de treball físic i un 40% de tàctic», segons va indicar el tècnic, per tal de recuperar l'estat físic adequat abans d'iniciar la lliga.

L'equip ha decidit repetir l'estada a Andorra perquè per a Carmona «després de veure els resultats de la temporada passada, quan una cosa va bé millor no canviar».

També va parlar el capità, Javi Rodríguez. Ell va assenyalar que al curs 2011-2012 «l'objectiu és repetir les victòries o com a mínim jugar les finals» i també va opinar sobre l'ascens meteòric del Barça en només un any per acabar campió d'Honor: «Això ha beneficiat la lliga de futbol sala i l'ha fet més competitiva».

Carmona va valorar amb satisfacció els dos reforços de la temporada, Gabriel da Silva i Sergio Lozano, i ha limitar-se a dir: «Tenim una gran plantilla, però ara comencem de zero i cal convertir-la en un bon equip».

Finalment carmona va descartar la possibilitat de jugar contra l'Andorra algun amistós perquè té molta gent lesionada i ha preferit donar descans dels jugadors. Hem començat la pretemporada amb el temps just i preferim un rival mica més fort», va reconèixer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT