El FC Andorra s'imposa a l'Escale per 2-1 en un amistós

AIXOVALL

El FC Andorra es va imposar el dimarts a la nit per 2-1 a l'Escale Santa Coloma en un partit amistós de preparació disputat dimarts a la nit a Aixovall.

La primera part va ser igualada tant al terreny de joc com en el marcador. L'Andorra va tenir dificultats per elaborar el seu joc davant un conjunt colomenc que es va aplicar a fons en el mig del camp per tal de jugar-li de tu a tu. Cristian va avançar els tricolors al minut 15 i Bernat va empatar al 37 per a l'equip que dirigeix Lluís Miquel Aloy.

En la segona part l'Andorra va millorar en joc, tot i que li va costar crear ocasions de gol. L'Escale continuava amb el seu joc de lluita, de no donar una pilota per perduda... Va ser el rival incòmode que sempre és tot i que no va poder contrarrestar el gol del juvenil Xavi Llanas en el minut 65.

Destacar l'actuació de Toscano, que va jugar mitja hora després de deixar enrera la pubàlgia que l'ha impedit iniciar la pretemporada amb els seus companys i la baixa de Maneiro i Ferran Pol, tots dos per lesió.

Richard Imbernón no estava content pel joc desplegat pel seu equip: «Ens va faltar actitut i sobretot intensitat», va admetre el tècnic de l'Andorra. «Això en una lliga ens pot costar tres punts. Ara no passa res però ens ho hem de prendre com un avís de que si baixem la intensitat ens pot guanyar qualsevol».