PUBLICITAT

La CASS reclama uns 140.000 euros a varies empreses per cotitzacions impagades

  • L'edicte publicat al BOPA afecta un total de 23 empreses de diversos sectors
  • Els imports van des dels poc més de 700 euros als més de 21.000 euros

EL PERIÒDIC

ESCALES-ENGORDANY

La Caixa Andorrana de Seguretat Social ha fet públiques aquest dimecres a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra les resolucions de reclamació de deute a diverses empreses per cotitzacions impagades. El valor total reclamat és de 139.941 euros. Aquestes reclamacions es fan en concepte de cotització als titulars o representants legals de les empreses que no han pogut ser localitzats, i que han esgotat el període voluntari de pagament.
L'edicte publicat al BOPA afecta un total de 23 empreses de diversos sectors, com la restauració, l'hoteleria, la construcció, el transport o el comerç, entre altres. Els imports van des dels poc més de 700 euros als més de 21.000 euros reclamats a una serralleria, en concepte de cotitzacions impagades del personal assalariat en diversos períodes compresos entre el 2009 i el 2011.

La persona interessada pot interposar recurs contra aquesta decisió davant el Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social en el termini de tretze dies hàbils, següents a la publicació d'aquest edicte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT