PUBLICITAT

El mundial d'Enduro espera atreure uns 10.000 espectadors

  • La cursa tindrà un recorregut d'uns 60 quilòmetres amb tres voltes, i disposarà de tres trams especials puntuables, a la Margineda, Nagol i al costat del camp de tir de la Rabassa
24062011enduro
El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, el president de la Federació Motociclista d’Andorra, Josep Punti, el conseller d’Esports, Oliver Alís i la directora de màrqueting d'Andorra Turisme, Noemí Pedra.
Foto: M. T / ANA
La prova del Campionat del Món d'Enduro que per primer cop tindrà lloc a Andorra, concretament a Sant Julià de Lòria, se celebrarà els dies 3 i 4 de setembre i espera atreure uns 10.000 espectadors. Es tracta, segons els seus organitzadors, d'un esdeveniment que "posarà el país al mapa mundial de l'esport'"i que afavorirà els principals sectors econòmics, com és el turisme i el comerç, ja que s'espera que com a mínim generi un consum de 300.000 euros, només comptant la despesa que faran els corredors amb els seus equips i acompanyants. La cursa tindrà un recorregut d'uns 60 quilòmetres amb tres voltes, i disposarà de tres trams especials puntuables, a la Margineda, Nagol i al costat del camp de tir de la Rabassa. La competició té un pressupost d'uns 120.000 euros, i té com a patrocinadors principals el Comú lauredià, que hi aporta 36.000 euros, i Andorra Turisme, amb 25.000.
El president de la Federació de Motociclisme, Josep Puntí, ha explicat que l'equip organitzador està format per 300 persones, i que de moment hi ha 98 pilots inscrits, que portaran un miler de persones entre mecànics fisioterapeutes i membres de l'equip. La competició també té una cobertura mediàtica assegurada a través d'Euroesport, però per Puntí, el més important són els aficionats que s'acostin a veure-la en directe, i que ha calculat que poden superar els 10.000.

0256797

       
  • Aquí els subtítols

  •    
  • Aquí els subtítols





       
  • Aquí els subtítols

  •    
  • Aquí els subtítols


5930494789_reunio4
El Govern, Coalició Reformista i APC mantenen reunions previas al plé de la camara per aclarar postures i plantejar sortides a la situació actual. Foto: JOSE BLANCO

   
Text de la noticia

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT