PUBLICITAT

L'Hotels Plaza fitxa Heredia i tindrà 13 jugadors

  • De la Rosa ja treballa per trobar el sistema de joc per a un equip amb vuit cares noves
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

L'acord amb Diego Heredia es va aconseguir ahir –verbal, perquè el jugador no tornarà al Principat fins la setmana que ve– i l'Hotels Plaza Andorra ja té la plantilla confeccionada per al curs 2011-2012.

Aitor, Paulinho, Nacho Llamas, Jona, Carlinhos, Cabinho, Lucas Tadeu, Yuki, Ricciotti, González, Raducu, Sotarca i Heredia formen la plantilla d'un equip totalment renovat, amb fins a vuit cares noves. Xavier de la Rosa és conscient de la situació precària de la caixa forta del club tricolor i després de veure com se li escapaven totes les estrelles en sis mesos –al gener Marimón i Marc Fernández, aquest estiu Paulinho, a més de Moisés i Ludo– ha volgut fitxar els sis jugadors que ha tingut a prova.

Aquests més Lucas Tadeu i el meta Paulinho formen el 61,5% de la plantilla. És a dir, que el tècnic afronta un projecte nou, basat com ell reconeix en «la permanència» i de fet contra el dissabte passat en l'amistós contra el Barça B ja va avançar que «hem jugat molta estona amb el sistema de joc que implantarem». Una declaració d'intencions: l'Hotels Plaza ja no té tant equip com l'any passat i s'ha d'adaptar a les circumstàncies. «No podem jugar com l'any passat, això està clar. Però si tindrem un equip guerrer, que donarà problemes», va avançar De la Rosa sobre l'Andorra que ens espera.

EL FUTBOL, TAMBÉ AL DIA / La juta del FC Andorra ha acabat els deures que té a l'estiu per confeccionar plantilles perquè la de l'equip de futbol també està tancada des de principis de l'agost. Malgrat tot Emili Puig va dir que s'està atent al mercat, per si han de donar una alegria a Imbernón.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT