PUBLICITAT

De xerrada amb els ídols

  • Els nens d'Encamp gaudeixen amb el Barça, rei de la millor lliga del món
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els jugadors del Barça Alusport signen autògrafs als nens després de la xerrada amb ells, ahir a Encamp Foto: TONY LARA

El Barça Alusport s'ha convertit en només un any en el rei de la millor lliga del món. L'equip que dirigeix Marc Carmona era un equip discret de la Divisió d'Honor fins que la temporada passada es va reforçar amb la intenció de lluitar per estar a l'elit. I el resultat va ser immillorable: campió de Lliga, de la Copa i de la Copa del Rei. La secció de futbol sala blaugrana havia fet història. Aquests jugadors són ara ídols reconeguts a nivell internacional i, aprofitant que estan d'estada de pretemporada a Encamp, van gaudir ahir d'una jornada amb els nens de l'Àrea de Jovent de la parròquia. A les sis de la tarda van quedar al complex esportiu per viure més d'una hora al costat dels seus referents.

Els nens d'Encamp van poder xerrar amb els seus ídols, fer preguntes i demanar autògrafs per tenir un record immortalitzat.

Va ser una bona ocasió per poder observar en persona els Torras, Javi Rodríguez, Wilde, Lin Fernandao i demés i també per veure un entrenament de jugadors d'elit. En resum, per saber l'esforç que costa ser un professional de l'esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT