PUBLICITAT

L'Hotels Plaza fitxa els romanesos, Riccotti i González

  • El club negocia amb Heredia i De la Rosa disposarà d'una plantilla de 12 o 13 jugadors
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Raducu treu una falta en l'amistós del dissabte passat amb el Barça B Foto: COMÚ ENCAMP

L'Hotels Plaza Andorra ha tancat en el dia d'avui quatre incorporacions de cara a la pròxima temporada. Es tracta de Marian Sotarca, Emil Raducu, Carlos Riccotti i Toni González, que han estat a prova en la pretemporada a les ordres de Xavier de la Rosa. A més el club ha de negociar les condicions del contracte amb Diego Heredia per tant el tècnic tricolor tindrà a 13 jugadors a disposició si aquest accepta o de 12 si les converses no arriben a bon port.

Arran d'aquests moviments s'ha pogut comprovar que De la Rosa s'ha convençut de què els cinc jugadors que estaven a prova l'han convençut, que poden aportar coses en una temporada en la qual l'Andorra lluitarà per la permanència en la Segona Divisió. «Serem guerrers», eren les paraules del tècnic de l'Andorra després de la derrota per 1-2 en l'amistós del dissabte passat contra el Barça B a Encamp sobre un equip que ja no tindrà l'excel·lència a nivell tècnic del curs passat.

Els que menys ha pogut veure en acció De la Rosa són els romanesos, internacionals amb el seu país. Sotarca prové del United Galati, segon classificat de la lliga de Romania i Raducu ha militat en el Hszárok, vuitè classificat en la lliga romanesa; Toni González és un jugador que ha militat les dues darreres temporades en el Ràpid Santa Coloma i el CCR Castelldefels; Carlos Ricciotti procedeix de l'equip italià Thera Ittiri i Diego Heredia, el que encara no està tancat, s'ha format en les categories inferiors del Barça i la campanya passada va jugar amb el Premià de Mar.

En principi la contractació d'Heredia no hauria de ser cap problema i en cas afirmatiu De la Rosa tindria tretze efectius al vestidor que provocaria un descartat en les convocatòries dels partits. No obstant això la idea de l'Hotels Plaza és la de fer fitxa del filial –el Puigcerdà– a Heredia i Toni González i seria un d'ells el que completés la convocatòria si tot l'equip està a disposició. Cal recordar que del curs passat es queden Aitor, Jona, Cabinho, Carlinhos, Nacho Llamas i s'han fitxat a Lucas, Paulinho, Yuki i els quatre d'ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT