PUBLICITAT

La capital frena els robatoris de plantes de les jardineres

  • La campanya de sensibilització redueix els furs però no els elimina
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cap de l'Àrea de Medi Ambient del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Saldes, va explicar ahir que s'ha aconseguit reduir el nombre de robatori de plantes de jardineres públiques a la parròquia des que es va iniciar mesos enrere una campanya de sensibilització. Saldes va manifestar que l'efecte de la campanya «s'ha notat» però va reconèixer que la reducció «no és una victòria» total, ja que encara queden «zones calentes» com serien el passeig del riu Valira a l'entorn del Parc Central i els carrers més amagats de la ciutat, informa l'ANA. La campanya que es va iniciar fa uns mesos enrere consistia en enganxar uns adhesius a les jardineres amb advertiment als vianants.

Encara no se sap de quina manera aquesta campanya ha aconseguit reduir els atacs contra les plantes que es troben a la via pública, però el Comú espera fer un balanç a finals de l'estiu que determini el nombre de reposicions que s'han hagut de fer.

Saldes va recordar que,com a part del mobiliari urbà, les jardineres queden protegides per ordenacions comunals que «estableixen sancions» contra aquells que malmeten elements de l'espai públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT