PUBLICITAT

Títol per a Cabanes i Martínez

  • Les categories xtrem i sèrie de la Copa tot terrenys tenen campió després de la quarta prova, a Arinsal
EL PERIÒDIC
ARINSAL

Periodic
Jaume Guardiola en el seu Suzuki SJ 413 de la categoria xtrem en la quarta cita de la Copa 4x4 a Arinsal. Foto: FOTOESPORT

La Copa d'Andorra de Tot Terrenys ja comença a definir-se tot i que encara queda el Challenger en xtrem i preparats.

De fet en la màxima categoria va manar el de sempre fins al punt de decidir al seu favor el màxim calaix del podi de la classificació general: Albert Cabanes. El seu idil·li amb aquest campionat des que va ser creat al 2009 és total. Tres edicions, tres títols.

Aquest estiu, per això, l'alegria és doble ja que no tenia previst disputar la gran final per centrar-se en les tasques organitzatives: «És cert que havíem d'assegurar el triomf aquí, ja que no correrem a l'última prova a Bississari. Estic molt satisfet d'haver aconseguit la victòria en un campionat que, malgrat les aparences no ha estat fàcil. Hem mantingut la concentració davant de tots els obstacles.A Arinsal hem aconseguit el triomf més ajustat de l'any. No hem sabut que guanyàvem fins al final de la prova», va resumir l'indiscutible número u que s'ha adjudicat les quatre proves del certamen del 2011.

MARTÍNEZ CONTRA TROGUET / Aquesta temporada la categoria sèrie s'ha centrat en dos pilots: Joel Martínez i Roger Troguet. Aquest últim va aconseguir la victòria a Ordino i forçava un empat que ho deixava tot per decidir fins la prova d'Arinsal. I va guanyar Martínez, en part perquè la mecànica de Troguet no va resistir.

I la lluita en els vehicles de manté l'emoció fins el final. Jordi Betriu va guanyar per tercera vegada, però Josep Bringué el segueix de ben a prop, a només dos punts sense comptar que s'ha de descartar una puntuació. Betriu ho té tot a favor, però el Challenge decidirà, a l'octubre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT