PUBLICITAT

Després guanya el Dos Sertoes

EL PERIÒDIC
CUMBUCO

Periodic
Despres, amb la medalla que l'acredita com a guanyador del Sertoes Foto: EL PERIÒDIC

Cyril Despres (KTM) s'ha proclamat aquest cap de setmana campió del ral·li Dos Sertoes per segona vegada amb un avantatge respecte del segon classificat de 2min 7s. És un triomf per al pilot d'Arinsal que certifica la bona tasca de preparació de cara a la pròxima cita del Dakar. En l'equador de la seva preparació Despres ha hagut de competir de valent per guanyar un ral·li que l'ha donat un plus de ritme de competició.

Ha estat un triomf de mèrit perquè en la l'etapa pròleg va cometre una errada que el va despenjar del grup capdavanter. Despres no es va deixar impressionar i va anar al seu ritme, va anar menjant temps jornada rere jornada fins que el passat dilluns en la cinquena etapa va posar-se líder en la general. A partir de llavors el pilot d'Arinsal ha conservat la primera posició i dissabte va rubricar el títol guanyant la darrera etapa.

El corredor de KTM va explicar que s'han fet uns canvis en el xassís del motor i volíem posar-los a prova abans del Dakar. L'equip, a més, ha treballat molt bé, estic impressionat per com estan anant les coses», va manifestar. Al setembre farà l'Australian Safari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT