Dotzè lloc de Sanvicente en el trail de Montcalm

• El corredor de la FAM entra en el ?top-40' de les World Series amb aquest resultat
MONTCALM

Savicente, moment abans de la sortida del trail de Montcalm Foto: FAM

També hi havia cita de les Skyrunner World Series a França. Es tractava del trail del Montcalm al qual també hi va haver representació de la FAM. Entre ells va destacar Lluís Sanvicente, que va obtenir una meritòria 12a posició i que gràcies a aquest resultat obté uns punts que el situen en el 38è lloc de la classificació general.

Aquesta marató de 2.850 metres de desnivell positiu i també negatiu començava al poble d'Auzat amb trams fins al cim de Montcalm i de la Pica d'Estats i Sanvicente va trigar 5h 27s, acabant a mitja hora del primer, el francès Michel Rabat. En la categoria masculina també hi van prendre part Josep Badia, que va acabar el 130è i Cristòfol Estrabaud, el 141è.

En la categoria femenina va guanyar l'excorredora de la FAM Stéphanie Jiménez –5h 9min 29s baixant el rècord de la prova en més de vint minuts– i l'andorana Carolina Poux va ser la 14a.