PUBLICITAT

Un excursionista greu per una caiguda de 30 metres

  • Una nena ferida al peu en el Tobotronc i traslladada a la Vall d'Hebron
LAIA F. MAROT
LA MASSANA

Un excursionista de 52 anys va caure ahir al migdia per una tartera al pic de Medacorba, a Arinsal. La caiguda va ser d'entre 20 i 30 metres i l'home presentava fortes contusions i diversos cops. Al vespre l'home estava en estat greu, amb un traumatisme cranial sever i fractures a la columna cervical. Va ser traslladat a la Vall d'Hebron.

El servei de muntanya va haver d'efectuar el rescat amb helicòpter. Van iniciar l'operatiu a les 13.50 hores i com a conseqüència de la complicada accessibilitat de la tartera, el rescat va durar aproximadament unes dues hores i mitja.

L'excursió al Pic de Medacorba s'inicia al poble d'Arinsal i es considera de dificultat mitjana. Es triguen aproximadament quatre hores en ascendir i unes tres hores en el descens. És un recorregut amb pendents fortes, però que en principi és pot fer en tan sols un dia.

UNA NENA ACCIDENTADA AL TOBOTRONC / El servei d'emergències va haver d'assistir ahir una nena que va resultar ferida al peu en l'atracció del Tobotronc, al parc de Naturlàndia. Es desconeixen les causes exactes i la gravetat de la ferida, però segons van informar ahir al vespre de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell tenia una ferida al peu que s'havia d'intervenir, i va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. En el rescat, que es va produir ahir a la tarda, van intervenir els bombers i els serveis mèdics.

UN ACCIDENT DE MOTO / Un motorista, francès i no resident de 42 anys, va resultar ferit ahir en perdre el control de la motocicleta i caure tot sol. El conductor de l'Aprilia Dorsouro 750 circulava per la CG2 a l'alçada del Port d'Envalira quan va perdre el control. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per una possible fractura de braç. Posteriorment va ser traslladat a França.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT