El FC Andorra s'imposa en el Memorial Jordi Lamelas

• L'equip d'Imbernón supera el Matecosa (2-1) i empata amb el Pidasa (0-0)
AIXOVALL

Xavi Andorrà (de taronja) pressiona Javi Sánchez en el clàssic d'ahir. Foto: TONY LARA

El FC Andorra es va proclamar com a campió de la tercera edició del triangular Memorial Jordi Lamelas disputat ahir a Aixovall. L'equip de Richard Imbernón va empatar sense gols davant el Pidasa Santa Coloma i va vèncer el Matecosa Sant Julià per 2-1.

L'equip que entrena Richard Imbernón va entrar en acció en el segon partit (cadascun es jugava a 45 minuts). Perquè per començar es va poder veure el primer clàssic de Primera. Pidasa, campió de Lliga contra Matecosa, campió de Copa. Un petit trailer del que serà la Supercopa. Trailer perquè la majoria dels jugadors del Pidasa eren del segon equip mentre que del Matecosa hi eren tots, incloent Xavi Andorrrà, que va debutar. L'encontre, però, va ser igualat, amb ocasions per les dues bandes i un dels nous fitxatges lauredians, Kiko, va ser el que va desequilibrar la balança en el minut 36.

El perdedor, el Pidasa, era el que s'enfrontava a l'Andorra en el segon partit. Els homes d'Imbernón van demostrar que estan un esglaó per sobre dels millors equips de la Lliga Nacional. Davant els colomencs el seu domini va ser constant però la majoria de vegades es veien massa floritures per acabar les jugades i sinó apareixia Ricky per evitar que es mogués el resultat. Empat a zero.

Quedava un partit i l'Andorra estva obligat a guanyar-lo per poder aixecar la Copa. Els tricolors es van avançar amb un gol de Cristian, Sebas va empatar i Mejías va deixar el títol a casa. La cara negativa: Iguacel, que va ser retirat en llitera.