L'Hotels Plaza perd amb els romanesos contra el Barça B

• De la Rosa : «El club ha els negociar amb els que estan a prova i vull que es quedin»
I. M.
ENCAMP

L'Hotels Plaza Andorra va perdre ahir en en darrer amistós per als jugadors a prova, davant el Barça B a Encamp (1-2). Entre ells hi havien els romanesos Raducu i Satorca que van gaudir de molts minuts i no van brillar ni desentonar el dia que De la Rosa ha d'escollir qui vol quedar-se i a qui descarta. «El club ja ho sap i ara hauran de negociar», va indicar al respecte.

L'equip tricolor continua en fase de preparació –igual que el seu rival–, cosa que es va comprovar a la pista. Es va veure un duel amb molt ritme i poques ocasions. De la primera part destacar una gran aturada d'Aitor al 2' i un xut de Lucas al 18', fora per poc. En la segona l'Andorra va ser més agressiu i Jona va fer l'1-0 però al contraatac i aprofitant una errada defensiva Roger va capgirar el marcador.